1.2. - 5.2. 2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 1.2. – 5.2. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Čočková s paprikou a uzeninou |
|
1. |
100 g |
Orientální vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Smažený karbanátek, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Frankfurtská s párkem |
|
1. |
100 g |
Vepřové maso paní šenkýřky, těstoviny |
2. |
130 g |
Pečený vepřový bok na černém pivu, houskový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Kynuté knedlíky s marmeládou, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se smetanovou omáčkou, rýže |
2. |
130 g |
Smažený květák, brambor,tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Ovocný salát s jogurtem, sladký rohlík |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Čertovo uzené, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Špagety s kuřecím masem a žampiony, sýr |
3. |
300 g |
Vepřové maso po štýrsku |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Slepičí polévka s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Pytlácký guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Jitrnicový prejt, brambor, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se šunkou a zeleninou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |