11.7. - 15.7.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 11.7. – 15.7. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Pražská hovězí pečeně, rýže |
2. |
130 g |
Vepřový plátek na hlívě ústřičné, brambor |
3. |
300 g |
Zeleninový se šunkou a vejcem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se smetanovou omáčkou, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Vepřové maso pečené, fazolové lusky na kyselo, brambor |
3. |
300 g |
Buchtičky s vanilkovým krémem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100 g |
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kuřecí maso s ananasem na kari, rýže |
3. |
300 g |
Ovocný salát, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Celerová |
|
1. |
100 g |
Vepřové ledvinky na cibulce, rýže |
2. |
130 g |
Nadívaný bůček, bramborový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Špagety s kuřecím masem a rajčaty, sýr |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Segedínský guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |