1.8. - 5.8.2011                                             tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 1.8. – 5.8. 2011

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s rýží a hráškem
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Pražský sekaný řízek, bramborová kaše, salát
   3.
300 g
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Zeleninová s krupkami
   1.
100 g
Vepřová plec na pivě, těstoviny
   2.
300 g
Ryzoto z vepřového masa, sýr, okurka
   3.
300 g
Šišky s mákem, kakao

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Kapustová s uzeninou
   1.
100 g
Kuřecí stehno po Valticku, rýže
   2.
 150g
Záhorácký závitek, bramborový knedlík
   3.
300 g
Krabí salát, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Hovězí s těstovinami
   1.
100 g
Myslivecká vepřová plec, houskový knedlík
   2.
100 g
Mexické fazole, chléb
   3.
300 g
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, červená řepa

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Dršťtková
   1.
100 g
Guláš z vepřových srdcí, houskový knedlík
   2.
100 g
 Rybí file s nivovou omáčkou, brambor
   3.
300 g
Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů
jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.