10. - 14.1.2011                                            tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   10.1. - 14.1. 2011

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s rýží a hráškem
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, Kari omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Mletý řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka
   3.
300 g
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Zelná s klobásou
   1.
100 g
Lašská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
130 g
Moravský vrabec, houskový knedlík, zelí
   3.
300 g
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, čaj

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Pórková
   1.
100 g
Vepřová plec na česneku, těstoviny
   2.
130 g
Rybí file na žampionech se smetanovou omáčkou, brambor
   3.
300 g
Rýžový salát s broskvemi a šunkou, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Fazolová s paprikou
   1.
100 g
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
130 g
Gnocci s kuřecím masem a brokolicí
   3.
300 g
Zapečené těstoviny se zeleninou a žampiony, salát

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Kuřecí s kapáním
   1.
100 g
Cikánská vepřová plec, rýže
   2.
130 g
Palečkův špíz, brambor, tatarská omáčka
   3.
300 g
Těstovinový salát s kuřecím masem a žampióny, pečivo

 

       Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
       Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ