11.4. - 15.4.2011                                            tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   11.4. – 15.4. 2011

 

                                     PONDĚÍ
Polévka:
Hovězí s mušličkami
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, kari omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Vepřové žebírko na hlívě ústřičné, rýže
   3.
300 g
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Hrstková polévka
   1.
100 g
Masové koule v rajské omáčce, těstoviny
   2.
250 g
Kuře pečené na zelenině, brambor
   3.
300 g
Jablková žemlovka, bílá káva

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Kapustová se zeleninou a kroupami
   1.
100 g
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
 300g
Gnocci s kuřecím masem a žampiony
   3.
300 g
Rýžový salát s vejcem a tuňákem, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Kuřecí s vejcem
   1.
100 g
Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík
   2.
150 g
Pečená makrela, brambor, salát
   3.
300 g
Boloňské těstoviny, sýr

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Zeleninová s krupkami
   1.
100 g
Kuřecí stehno na paprice, rýže
   2.
100 g
Pochoutka Hejtmana Šárovce, bramborový salát
   3.
300 g
Drůbeží salát s fazolemi, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ