12.11. - 16.11.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 12.11. – 16.11. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso,koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřenky s cibulí a hořčicí, brambor |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Špenátová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se šunkou a žampiony, rýže |
2. |
100 g |
Hrachová kaše, opečený párek, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Jablkový závin, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Česneková s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Staročeská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130g |
Bramborové šišky s anglickou slaninou, zelím a cibulkou |
3. |
300 g |
Salát z červeného zelí a řepy s uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hrstková polévka |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na paprice, rýže |
2. |
300 g |
Rizoto s kuřecím masem,hráškem a mrkví, sýr, okurka |
3. |
300 g |
Taštičky karbonara se sýrovou omáčkou |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Dršťková |
|
1. |
100 g |
Slovácký guláš, těstoviny |
2. |
100 g |
Smažená vepřová játra, brambor, tatarka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s hráškem, paprikou a vejcem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |