12.9. - 16.9.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 12.9. – 16.9. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Orientální vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Špekové knedlíky, zelí |
3. |
300 g |
Nudle s mákem kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Pórková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na slanině, těstoviny |
2. |
250g |
Kuřecí stehno na zbojnický způsob, rýže |
3. |
300 g |
Krabí salát, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kapustová |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na zázvoru, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čínská kuřecí směs, rýže |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny se šunkou, žampiony a zeleninou, červená řepa |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Guláš Petra Voka, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Cmunda po Kaplicku |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s tuňákem |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou určenyk přímé spotřebě bez skladování. |