12.9. - 16.9.2011                                        tisk

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 12.9. – 16.9. 2011

 

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s nudlemi
   1.
100 g
Orientální vepřová plec, rýže
   2.
130 g
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, okurka
   3.
300 g
Zeleninový salát s balkánským sýrem
 

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Zeleninová s krupkami
   1.
100 g
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
300 g
Špekové knedlíky, zelí
   3.
300 g
Nudle s mákem kakao
 

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Pórková s vejcem
   1.
100 g
Hovězí maso na slanině, těstoviny
   2.
 250g
Kuřecí stehno  na zbojnický způsob, rýže
   3.
300 g
Krabí salát, pečivo
 

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Kapustová
   1.
100 g
Vepřová játra na zázvoru, houskový knedlík
   2.
130 g
Čínská kuřecí směs, rýže
   3.
300 g
Zapečené těstoviny se šunkou, žampiony a  zeleninou, červená řepa
 

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí s těstovinovou rýží
   1.
100 g
Guláš Petra Voka, houskový knedlík
   2.
300 g
Cmunda po Kaplicku
   3.
300 g
Těstovinový salát s tuňákem
 

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  603 508 448          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou určeny
k přímé spotřebě bez skladování.