15.11. - 19.11.2010                                    tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   15.11. - 19.11. 2010

  

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
 Hovězí s drobením
   1.
100 g
 Hovězí maso na žampionech, rýže
   2.
130 g
 Sekaná pečeně, bramborová kaše, salát
   3.
300 g
 Zeleninový salát se šunkou, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
 Celerová se zeleninou
   1.
100 g
 Znojemská vepřová plec, těstoviny
   2.
300 g
 Špekové knedlíky, zelí
   3.
300 g
 Americká buchta, kakao

 

                                      STŘEDA
Polévka:
 
   1.
250 g
 
   2.
300 g
STÁTNÍ SVÁTEK
   3.
300 g
 

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Hovězí s mušličkami
   1.
100 g
Vepřové srdce na slanině a zázvoru, rýže
   2.
300 g
Rizoto s kuřecím masem a bretaňskou zeleninou, sýr, okurka
   3.
300 g
 Dušená kapusta s uzeninou, brambor

 

                                      PÁTEK
Polévka:
 Hovězí s nudlemi
   1.
100g
 Vepřový perkelt, houskový knedlík
   2.
100g
 Cmunda po Kaplicku
   3.
300g
 Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, pečivo 

 

      Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 50 84 48      E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.    737 675 111   POUZE DO 13 HODIN
 
http://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ