15.4. - 19.4.2013
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 15.4. – 19.4. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí polévka s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, kari omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Pštrosí vejce, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Bramborová |
|
1. |
100 g |
Pražská vepřová plec, rýže |
2. |
100 g |
Kuřecí kostičky se žampiony, bramborové nočky |
3. |
400 g |
Nudle s mákem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Slepičí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Rýnská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
100g |
Fazole na kyselo, opečená klobása, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Jemný kuřecí salát s celerem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Luštěninová s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Ledvinky po Uhersku, rýže |
2. |
400 g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, červená řepa |
3. |
300 g |
Zeleninové lečo s klobásou, chléb |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřový guláš z hájovny, těstoviny |
2. |
100 g |
Smažený hermelín, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s vejcem a sýrem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤNavštivte nás také v pohostinství Stříbřec v srdci cyklistických tras na Třeboňskuhttps://hospodastribrec.webnode.czPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |