17.9. - 21.9.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 17.9. – 21.9. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso, okurková omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřové maso Stroganov, rýže |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Mexická fazolová |
|
1. |
100 g |
Lašská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
120 g |
Rybí file na žampionech, brambor, salát |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s jablky a skořicí, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Štěpánská hovězí pečeně, rýže |
2. |
100g |
Vepřová plec po selsku, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Rajčatový salát s uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Rajčatová polévka s rýží |
|
1. |
100 g |
Vepřové maso na kmíně, těstoviny |
2. |
300 g |
Makarony s kuřecím masem a žampiony, sýr |
3. |
300 g |
Květákový nákyp, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Z důvodu vybírání dovolené vaříme pouze 2 jídla |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |