18.2. - 22.2.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 18.2. – 22.2. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kuřecí kostičky se žampiony, rýže |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s mozarelou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Rovňanská |
|
1. |
100 g |
Plzeňská vepřová plec, těstoviny |
2. |
100 g |
Uzená krkovička, čočka na kyselo, chléb, okurka |
3. |
5 ks |
Sladké koláče, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Uzená s čočkou a bramborem |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na slanině, rýže |
2. |
130g |
Moravský vrabec, houskový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a broskvemi, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Celerová |
|
1. |
100 g |
Šumavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Špagety s kuřecím masem a rajčaty, sýr |
3. |
300 g |
Květák na mozeček, brambor, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Pochoutka Hejtmana Šárovce, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Čočkový salát s uzeným masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |