18.6. - 22.6.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 18.6. – 22.6. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Thajská kuřecí směs, rýže |
3. |
300 g |
Salát z červeného zelí, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Pražská vepřová plec, těstoviny |
2. |
300 g |
Rybí file s nivovou omáčkou, brambor |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s jablky a skořicí, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Drůbková s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Pikantní vepřová plec s klobásou, houskový knedlík |
2. |
100g |
Chilli con carné, rýže |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a broskvemi, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Špenátová |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, salát |
3. |
300 g |
Jihočeské kyselo, šťouchané brambory |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Pytlácký guláš, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Palečkův špíz, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se šunkou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |