18.7. - 22.7.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 18.7. – 22.7. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Holandský řízek, bramborová kaše, červená řepa |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s vejcem a sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Italská s rýží |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na houbách, těstoviny |
2. |
130 g |
Vepřové nudličky Stroganov, rýže |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s jablky a skořicí, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Cibulačka |
|
1. |
100 g |
Šumavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300g |
Bramborové nočky s anglickou slaninou a kyselím zelím |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a žampiony, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hrachová s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Guláš Petra Voka, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Torteliny s vepřovým masem, sýrová omáčka |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny po staročesku, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na česneku, rýže |
2. |
130 g |
Masová směs, bramborák (kuř. maso,vepř.maso,vepř.játra) |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s párkem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |