19.11. - 23.11.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 19.11 – 23.11.2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
200 g |
Smažená brokolice, brambor, tatarka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na česneku, rýže |
2. |
300 g |
Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sýr |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s ovocem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100 g |
Kuře na paprice, houskový knedlík |
2. |
100g |
Pečená krkovička, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Rajčatový s uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Zeleninová |
|
1. |
100 g |
Myslivecká vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Zapečené těstoviny po Italsku, kompot |
3. |
300 g |
Fazolový guláš, chléb |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Mexický guláš, těstoviny |
2. |
100 g |
Smažená krkovička, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se šunkou a sýrem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |