19.3. - 23.3.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 19.3. – 23.3. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a kukuřicí |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Mletý řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s mozarelou , pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Drožďová s ovesnými vločkami a vejcem |
|
1. |
100 g |
Frankfurtská vepřová plec, těstoviny |
2. |
130 g |
Vepřové výpečky, houskový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Putimská vepřová plec, rýže |
2. |
100g |
Opečená klobása, šoulet, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Hermelínový salát, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hrachová s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Sekaná svíčková, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Zapečené těstoviny po italsku se sýrem |
3. |
150 g |
Květákový nákyp, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí guláš s kapustou, těstoviny |
2. |
130 g |
Pochoutka Hejtmana Šárovce, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Čočkový salát s uzeným masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |