2.1. - 6.1.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 2.1. – 6.1. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Soukenický řízek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s nivou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Čočková s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Štěpánská vepřová plec, rýže |
2. |
300 g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, salát |
3. |
300 g |
Nudle s mákem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Pórková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300g |
Kuřecí směs po milánsku, bramborové nočky (rajčata,protlak,šlehačka) |
3. |
300 g |
Rýžový salát se šunkou a vejci, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Segedínský guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Rybí file na zelenině, brambor |
3. |
300 g |
Těstovinový nákyp se šunkou , kompot (šunka,zelenina) |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Drštková |
|
1. |
100 g |
Guláš z hájovny, houskový knedlík (slanina,kapie,žampiony,salám) |
2. |
130 g |
Masová směs s bramborákem (vepř.maso, vepř. játra) |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |