20.1. - 24.1.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 20.1. – 24.1. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso, žampionová omáčka, houskový knedlík |
2. |
150 g |
Holandský řízek, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se sýrem a vejcem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Frankfurtská s párkem |
|
1. |
130 g |
Vepřová plec na paprice, rýže |
2. |
300 g |
Zeleninové lečo s klobásou, chléb |
3. |
400 g |
Buchtičky s vanilkovým krámem, čaj |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Italská s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Švédská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
250g |
Kuře pečené na zelenině, rýže |
3. |
300 g |
Salát s čínského zelí s kuřecím masem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hrachová s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Klopsi v rajské omáčce, těstoviny |
2. |
300 g |
Špagety s anglickou slaninou a pórkem, sýr |
3. |
400 g |
Dušená kapusta s uzeninou, brambor |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Mexický guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kuřecí kostičky na kari se žampiony, rýže |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se šunkou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |