21.2. - 25.2.2011                                        tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   21.2. – 25.2. 2011

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s těstovinami
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Drůbeží sekaná, bramborová kaše, červená řepa
   3.
300 g
Zeleninový salát se šunkou, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Uzená s krupkami a zeleninou
   1.
100 g
Vepřová plec na žampionech, těstoviny
   2.
130 g
Uzená krkovička vařená, bramborový knedlík, špenát
   3.
300 g
Americká buchta, kakao

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Pórková
   1.
100 g
Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík
   2.
120 g
Vepřové maso pečené, dušená mrkev, brambor
   3.
300 g
Salát s červeného zelí s párkem, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Hovězí s nudlemi
   1.
100 g
Cikánská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
120 g
Kuře kung pao, rýže
   3.
200 g
Květákový nákyp, brambor, kompot

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí s játrovou rýží
   1.
100 g
Znojemský guláš, houskový knedlík
   2.
120 g
Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka
   3.
300 g
Jemný kuřecí salát s celerem, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.      737 675 111      POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ