21.- 25.11.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 21.11. – 25.11. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Gulášová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na paprice, těstoviny |
2. |
130 g |
Chilli con carné , rýže |
3. |
300 g |
Jablková žemlovka, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kapustová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na kmíně, rýže |
2. |
130 g |
Špagety s kuřecím masem a žampiony, sýr |
3. |
300 g |
Čočkový s kuřecím masem a žampiony, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na červeném víně, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Mandlové ledvinky, rýže |
3. |
200 g |
Rybí nákyp, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Svíčková na smetaně, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený vepřový řízek, bramborový salát |
3. |
300 g |
Mexický těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |