21.- 25.11.2011                                         tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   21.11. – 25.11. 2011

 

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s rýží a hráškem
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka
   3.
300 g
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo
 

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Gulášová
   1.
100 g
Vepřová plec na paprice, těstoviny
   2.
130 g
Chilli con carné , rýže
   3.
300 g
Jablková žemlovka, bílá káva
 

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Kapustová
   1.
100 g
Vepřová plec na kmíně, rýže
   2.
130 g
Špagety s kuřecím masem a žampiony, sýr
   3.
300 g
Čočkový s kuřecím masem a žampiony, pečivo
 

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Drůbková s rýží
   1.
100 g
Vepřová plec na červeném víně, houskový knedlík
   2.
300 g
Mandlové ledvinky, rýže
   3.
200 g
Rybí nákyp, brambor, kompot
 

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí s nudlemi
   1.
100 g
Svíčková na smetaně, houskový knedlík
   2.
130 g
Smažený vepřový řízek, bramborový salát
   3.
300 g
Mexický těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo
 

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  603 508 448          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou
určeny k přímé spotřebě bez skladování.