21.5. - 25.5.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 21.5. – 25.5. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kapustový karbanátek ,bramborová kaše, červená řepa |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem , pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Frankfurtská s párkem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na žampionech, rýže |
2. |
130 g |
Pečený bůček, houskový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Jahodové taštičky, tvaroh, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Fazolová s paprikou |
|
1. |
100 g |
Lašská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130g |
Vepřové maso pečené, dušená mrkev, brambor |
3. |
300 g |
Salát s čínského zelí s kuřecím masem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na slanině, rýže |
2. |
300 g |
Zapečené těstoviny s uzeninou, okurka |
3. |
130 g |
Kapustový nákyp, brambor, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Orientální vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kuřecí směs na žampionech, rýže |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s párkem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |