22.2. - 26.2.2010                                                                   tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK  22.2. - 26.2. 2010

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Uzená s kroupami
   1.
100 g
 Vepřová plec na žampionech, rýže
   2.
100 g
 Uzená krkovička vařená, bramborová kaše, okurka           
   3.
300 g
 Zeleninový salát se šunkou, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
 Bramborová s paprikou
   1.
100 g
 Hovězí tokáň ,těstoviny
   2.
300 g
 Párkový bůček, houskový knedlík, zelí
   3.
300 g
 Jablková žemlovka, čaj

 

                                      STŘEDA
Polévka:
 Hovězí s těstovinami
   1.
100 g
 Ruský biftek, houskový knedlík
   2.
300 g
 Zapečené těstoviny se zeleninou  a sýrovou omáčkou, kompot
   3.
300 g
 Těstovinový s párkem, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
 Rovňanská
   1.
100 g
 Fořtovská vepřová plec, rýže
   2.
250 g
 Kuře pečené na cibuli, brambor
   3.
300 g
 Makarony s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hrachová s uzeninou
   1.
100g
Vepřová plec na houbách, rýže
   2.
100g
Masová směs v bramboráku
   3.
300g
Rýžový salát s kuřecím masem a žampiony, pečivo

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
 
https://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ