22.8. - 26.8.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 22.8. – 26.8. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a kukuřicí |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s mozarelou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Gulášová |
|
1. |
100 g |
Balkánský vepřový plátek, rýže |
2. |
130 g |
Vepřová krkovička pečená, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Ovocné knedlíky s tvarohem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kuřecí směs na žampionech, bramborové nočky |
3. |
300 g |
Rajčatový salát s uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hrstková |
|
1. |
100 g |
Pikantní hovězí pečeně s klobásou, rýže |
2. |
300 g |
Zeleninové lečo s klobásou, chléb |
3. |
130 g |
Salám v těstíčku, bramborová kaše, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Maďarský guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Katův šleh, brambor |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se šunkou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |