24.1. - 28.1.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 24.1. - 28.1. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s mušličkami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený karbanátek, bramborová kaše, červená řepa |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou a vejcem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Hrachová s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Klopsi v rajské omáčce, těstoviny |
2. |
300 g |
Bramborové knedlíky plněné uzeninou, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s jablky a skořicí, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Rizoto z vepřového masa, sýr, okurka |
3. |
300 g |
Párkový salát, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kapustová |
|
1. |
100 g |
Znojemská vepřová plec, rýže |
2. |
300 g |
Zeleninové lečo s klobásou, chléb |
3. |
300 g |
Brambory zapečeném se šunkou a brokolicí, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Guláš Petra Voka, houskový knedlík |
2. |
120 g |
Drůbeží játra na jehle s anglickou slaninou, brambor |
3. |
300 g |
Mexický těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |