24.10. - 27.10.2011                                    tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 24.10. – 27.10. 2011

 

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s rýží a hráškem
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Holandský řízek, bramborová kaše, okurka
   3.
300 g
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo
 

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Italská s nudlemi
   1.
100 g
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
130 g
Vepřové žebírko po lesnicku, rýže
   3.
300 g
Hruškový závin, kakao
 

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Bramborová
   1.
100 g
Kuřecí stehno po valticku, těstoviny
   2.
 300g
Špagety po boloňsku, sýr
   3.
300 g
Rýžový salát s kuřecím masem a žampiony, pečivo
 

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Hovězí s kapáním
   1.
100 g
Šťavnatá vepřová plec, houskový knedlík
   2.
130 g
Kuřecí směs s ananasem, rýže
   3.
100 g
Bramborový guláš, chléb
 

 

                                      PÁTEK
Polévka:
 
   1.
100 g
 
   2.
130 g
Státní svátek
   3.
300 g
 
 

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  603 508 448          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů
jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.