28.11.-2.12.2011                                        tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 28.11. – 2.12. 2011

 

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s nudlemi
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, žampionová omáčka, houskový knedlík
   2.
100 g
Mletý řízek s hermelínem, bramborová kaše, salát
   3.
300 g
Salát červeného zelí a řepy s uzeninou, pečivo
 

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Hrachová s opečeným chlebem
   1.
100 g
Šumavská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
300 g
Špekové knedlíky, zelí
   3.
300 g
Krupicová kaše, bílá káva
 

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Bramborová
   1.
100 g
Táborská vepřová plec, těstoviny
   2.
250g
Kuře pečené na žampionech, rýže
   3.
300 g
Těstovinový salát s vejci, hráškem a uzeninou, pečivo
 

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Kuřecí s rýží
   1.
100 g
Cikánské vepřové žebírko, rýže
   2.
150 g
Smažený celer, brambor, kompot
   3.
300 g
Staročeské těstoviny, červená řepa
 

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí se smaženým hráškem
   1.
100 g
Vepřová plec s pepřovou omáčkou, houskový knedlík
   2.
130 g
Vepřový špíz, brambor, tatarská omáčka
   3.
300 g
Rajčatový s uzeninou, pečivo

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  603 508 448          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou určeny
k přímé spotřebě bez skladování.