28.2. - 4.3.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 28.2. – 4.3. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a kukuřicí |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Mletý řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se tuňákem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Špenátová |
|
1. |
100 g |
Jindřichohradecká vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřové nudličky se žampiony, rýže |
3. |
300 g |
Krupicová kaše, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hrachová s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Putimská vepřová plec, těstoviny |
2. |
120 g |
Fazole na kyselo, opečená klobása, chléb okurka |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a broskvemi, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s osmaženým hráškem |
|
1. |
100 g |
Maďarský guláš, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Kuře na zelenině, brambor |
3. |
300 g |
Zapečené špagety po italsku |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Italská s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na pepři, rýže |
2. |
130 g |
Párkový bůček, houskový knedlík, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Čočkový salát s uzeným masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |