28.2. - 4.3.2011                                         tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   28.2. – 4.3. 2011

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s rýží a kukuřicí
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Mletý řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka
   3.
300 g
Zeleninový salát se tuňákem, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Špenátová
   1.
100 g
Jindřichohradecká vepřová plec, houskový knedlík
   2.
130 g
Vepřové nudličky se žampiony, rýže
   3.
300 g
Krupicová kaše, bílá káva

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Hrachová s opečeným chlebem
   1.
100 g
Putimská vepřová plec, těstoviny
   2.
120 g
Fazole na kyselo, opečená klobása, chléb okurka
   3.
300 g
Rýžový salát s kuřecím masem a broskvemi, sladké pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Hovězí s osmaženým hráškem
   1.
100 g
Maďarský guláš, houskový knedlík
   2.
250 g
Kuře na zelenině, brambor
   3.
300 g
Zapečené špagety po italsku

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Italská s nudlemi
   1.
100 g
Hovězí maso na pepři, rýže
   2.
130 g
Párkový bůček, houskový knedlík, kyselé zelí
   3.
300 g
Čočkový salát s uzeným masem, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448   E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.    737 675 111      POUZE DO 13 HODIN
https://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ