29.3. - 2.4.2010                                                               tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   29.3. - 2.4. 2010

  

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s kapáním
   1.
100 g
 Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík
   2.
100 g
 Soukenický řízek, bramborová kaše, okurka        
   3.
300 g
 Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
 Gulášová
   1.
100 g
 Vepřová plec na česneku, těstoviny
   2.
100 g
 Záhorácký závitek, bramborový knedlík
   3.
300 g
 Americká buchta, kakao

 

                                      STŘEDA
Polévka:
 Italská s rýží
   1.
100 g
 Kuřecí stehno na paprice se žampiony, houskový knedlík
   2.
100 g
 Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sýr
   3.
300 g
 Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
 Žampionová se zeleninou a jáhlami
   1.
100 g
 Vepřové srdce na slanině, rýže
   2.
300 g
 Zapečené těstoviny s kuřecím masem a květákem, salát
   3.
300 g
 Bramborový guláš, chléb

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí s drobením
   1.
100g
 Pytlácký guláš, houskový knedlík
   2.
100g
 Vepřové maso s nivou a pórkem, rýže
   3.
300g
 Jemný kuřecí s celerem, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
 
http://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ