29.8. - 2.9.2011                                         tisk

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK  29.8. – 2.9. 2011

 

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s mušličkami
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, houbová  omáčka, houskový knedlík
   2.
300 g
Těstoviny po Italsku, sýr
   3.
300 g
Z DŮVODU VYBÍRÁNÍ DOVOLENÉ VAŘÍME POUZE 2 JÍDLA
 
                                      ÚTERÝ
Polévka:
Krupicová s vejcem
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, rajská omáčka, těstoviny
   2.
130 g
Smažený karbanátek, brambor, salát
   3.
300 g
Z DŮVODU VYBÍRÁNÍ DOVOLENÉ VAŘÍME POUZE 2 JÍDLA
 
                                      STŘEDA
Polévka:
Uzená s rýží
   1.
100 g
Sekaná svíčková, houskový knedlík
   2.
 100g
Uzené maso vařené, čočka na kyselo, chléb okurka
   3.
300 g
Z DŮVODU VYBÍRÁNÍ DOVOLENÉ VAŘÍME POUZE 2 JÍDLA
 
                                     ČTVRTEK
Polévka:
Brokolicová
   1.
100 g
Pivovarské papričky, rýže
   2.
250 g
Pečené kuřecí stehno, brambor
   3.
300 g
Z DŮVODU VYBÍRÁNÍ DOVOLENÉ VAŘÍME POUZE 2 JÍDLA
 
                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí s drobením
   1.
100 g
Znojemský guláš, houskový knedlík
   2.
300 g
Rizoto z vepřového masa, sýr, okurka
   3.
300 g
Z DŮVODU VYBÍRÁNÍ DOVOLENÉ VAŘÍME POUZE 2 JÍDLA
 
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  603 508 448          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou
určeny k přímé spotřebě bez skladování.