3.1. - 7.1.2011                                              tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   3.1. – 7.1. 2011

  

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
 Hovězí s těstovinami
   1.
100 g
 Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
 Řecké koule, brambor, salát
   3.
300 g
 Zeleninový salát s vejcem a šunkou
                                                                                                                 
                                      ÚTERÝ
Polévka:
 Bramborová
   1.
100 g
 Vepřové srdce na slanině, rýže
   2.
100 g
 Uzené maso vařené, bramborový knedlík, špenát
   3.
300 g
 Nudlový nákyp s tvarohem, bílá káva
  
                                      STŘEDA
Polévka:
 Italská s nudlemi
   1.
100 g
 Švédská vepřová plec, rýže
   2.
130 g
 Kapustový nákyp, brambor, kompot
   3.
300 g
 Rajčatový  salát s uzeninou, pečivo
 
                                     ČTVRTEK
Polévka:
 Hovězí s těstovinovou rýží
   1.
100 g
 Vepřová plec na víně, houskový knedlík
   2.
130 g
 Vepřové nudličky s nivou a pórkem , rýže
   3.
300 g
 Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr, červená řepa
 
                                      PÁTEK
Polévka:
 Drštková
   1.
100 g
 Kuřecí stehno na paprice, těstoviny
   2.
130 g
 Smažená vepřová játra, tatarská omáčka
   3.
300 g
 Těstovinový salát s párkem, pečivo
 
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
      OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.      737 675 111     POUZE DO 13 HODIN
 
http://www.hotovajidla.unas
   PŘEJEME DOBROU CHUŤ