3.1. - 7.1.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 3.1. – 7.1. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Řecké koule, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s vejcem a šunkou |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Bramborová |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na slanině, rýže |
2. |
100 g |
Uzené maso vařené, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Nudlový nákyp s tvarohem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Italská s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Švédská vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Kapustový nákyp, brambor, kompot |
3. |
300 g |
Rajčatový salát s uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na víně, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřové nudličky s nivou a pórkem , rýže |
3. |
300 g |
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr, červená řepa |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Drštková |
|
1. |
100 g |
Kuřecí stehno na paprice, těstoviny |
2. |
130 g |
Smažená vepřová játra, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s párkem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unasPŘEJEME DOBROU CHUŤ |