30.1. - 3.2.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 30.1. – 3.2. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený karbanátek, brambor, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou a vejcem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Luštěninová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na víně, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Moravský vrabec, houskový knedlík, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Americká buchta, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Celerová |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na tymiánu, rýže |
2. |
130 g |
Uzená krkovička vařená, čočka na kyselo, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a broskvemi, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s rýží |
|
1. |
100 g |
Fořtovská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Kuře na způsob bažanta, rýže |
3. |
300 g |
Jihočeské kyselo, šťouchané brambory |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s mušličkami |
|
1. |
100 g |
Vepřový perkelt, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený hermelín, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Vajíčkový salát se šunkou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané dojídlonosičů jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |