14.2. - 18.2.2011                                      tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 14.2. – 18.2. 2011

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s těstovinovou rýží
   1.
100 g
Orientální vepřová plec, rýže
   2.
130 g
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, okurka
  3.
300 g
Zeleninový salát s kuřecím masem

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Bramborová
   1.
100 g
Českobudějovická vepřová plec, těstoviny
   2.
130 g
Moravský vrabec, houskový knedlík, kyselé zelí
   3.
300 g
Nudle s mákem, bílá káva

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Drůbková s rýží
   1.
100 g
Myslivecká vepřová plec, houskový knedlík
   2.
130 g
Chilli noc carné, rýže
   3.
300 g
Ovocný salát, sladké pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Fazolová s uzeninou
   1.
100 g
Špikovaná vepřová játra na červeném víně, rýže
   2.
200 g
Smažený květák, brambor, tatarská omáčka
   3.
300 g
Bramborový guláš, chléb

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí s drobením
   1.
100 g
Štěpánská vepřová plec, rýže
   2.
130 g
Katův šleh, bramborák
   3.
300 g
Těstovinový se třemi sýry

 

   Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
  Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
 OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
                                   http://www.hotovajidla.unas.cz
 
                                       PŘEJEME DOBROU CHUŤ