14.3. - 18.3.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 14.3. – 18.3. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na žampionech, rýže |
2. |
130 g |
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s vejcem a sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Šťavnatá vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Špagety po boloňsku, sýr |
3. |
300 g |
Ovocné knedlíky, tvaroh, čaj |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Drštková polévka |
|
1. |
100 g |
Vepřový závitek na smetaně, rýže |
2. |
130 g |
Vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Salát s krabích tyček s ananasem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Česneková s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Kuře na způsob bažanta, rýže |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Slepičí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Uherský guláš, houskový knedlík |
2. |
200 g |
Smažené kuřecí stehno, bramborový salát |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s párkem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |