14.3. - 18.3.2011                                     tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   14.3. – 18.3. 2011

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s drobením
   1.
100 g
Hovězí maso na žampionech, rýže
   2.
130 g
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka
   3.
300 g
Zeleninový salát s vejcem a sýrem, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Krupicová s vejcem
   1.
100 g
Šťavnatá vepřová plec, houskový knedlík
   2.
300 g
Špagety po boloňsku, sýr
   3.
300 g
Ovocné knedlíky, tvaroh, čaj

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Drštková polévka
   1.
100 g
Vepřový závitek na smetaně, rýže
   2.
130 g
Vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát
   3.
300 g
Salát s krabích tyček s ananasem, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Česneková s opečeným chlebem
   1.
100 g
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
250 g
Kuře na způsob bažanta, rýže
   3.
300 g
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, salát

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Slepičí s nudlemi
   1.
100 g
Uherský guláš, houskový knedlík
   2.
200 g
Smažené kuřecí stehno, bramborový salát
   3.
300 g
Těstovinový salát s párkem, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ