15.3. - 19.3.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 15.3. – 19.3. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí polévka s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kapustový karbanátek, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Frankfurtská |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na slanině, rýže |
2. |
130 g |
Mexické fazole, chléb |
3. |
300 g |
Povidlové taštičky, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Brokolicová |
|
1. |
100 g |
Štěpánská hovězí pečeně, rýže |
2. |
130 g |
Rybí file s nivovou omáčkou, brambor |
3. |
300 g |
Salát s červeného zelí a párkem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí polévka s mušličkami |
|
1. |
100 g |
Vepřový závitek na smetaně, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, okurka |
3. |
300 g |
Smažený celer, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Mexický guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažené vepřové žebírko, bramborový salát |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se šunkou a sýrem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |