15.3. - 19.3.2010                                                              tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   15.3. – 19.3. 2010

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí polévka s rýží a hráškem
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Kapustový karbanátek, brambor, salát
   3.
300 g
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Frankfurtská
   1.
100 g
Vepřová játra na slanině, rýže
   2.
130 g
Mexické fazole, chléb
   3.
300 g
Povidlové taštičky, kakao

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Brokolicová
   1.
100 g
Štěpánská hovězí pečeně, rýže
   2.
130 g
Rybí file s nivovou omáčkou, brambor
   3.
300 g
Salát s červeného zelí a párkem, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
 Hovězí polévka s mušličkami
   1.
100 g
Vepřový závitek na smetaně, houskový knedlík
   2.
300 g
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, okurka
   3.
300 g
Smažený celer, brambor, kompot

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Kmínová s vejcem
   1.
100 g
 Mexický guláš, houskový knedlík
   2.
130 g
 Smažené vepřové žebírko, bramborový salát
   3.
300 g
Těstovinový salát se šunkou a sýrem, pečivo

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
 
http://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ