7.11. - 11.11.2011                                         tisk 

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 7.11. – 11.11. 2011

 

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s mušličkami
   1.
100 g
Cikánská vepřová plec, rýže
   2.
100 g
Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka
   3.
300 g
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
 

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Zelná s klobásou
   1.
100 g
Debrecínská vepřová plec, těstoviny
   2.
300 g
Rizoto z vepřového masa, sýr, okurka
   3.
300 g
Švestkové knedlíky, bílá káva
 

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Pórková
   1.
100 g
Hovězí maso na žampionech, rýže
   2.
 200g
Makarony se sýrovou omáčkou a žampiony  (hrášek,žampiony, rajčata, kuř.maso)
   3.
300 g
Ovocný salát, sladké pečivo
 

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Kuřecí s vejcem
   1.
100 g
Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík
   2.
250 g
Kuře na způsob bažanta, rýže
   3.
200 g
Zapečené brambory s kuřecím masem a nivou, červená řepa
 

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí s kapáním
   1.
100 g
Pytlácký guláš, houskový knedlík
   2.
130 g
Čínská kuřecí směs, rýže
   3.
300 g
Krabí salát, pečivo
 

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  603 508 448          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou
určeny k přímé spotřebě bez skladování.