7.2. - 11.2.2011                                           tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   7.2. – 11.2. 2011

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s rýží a hráškem
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Srbský vepřový plátek, brambor
   3.
300 g
Zeleninový salát s mozarelou , pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Zelnice s bramborem
   1.
100 g
Kuřecí stehno po valticku, těstoviny
   2.
130 g
Záhorácký závitek, bramborový knedlík
   3.
300 g
Šišky s mákem, kakao

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Kuřecí s krupicí a vejcem
   1.
100 g
Fořtovská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
300 g
Mexické fazole, chléb
   3.
300 g
Rýžový salát s vejci, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Drožďová
   1.
100 g
Přírodní vepřový závitek, rýže
   2.
120 g
Smažené rybí prsty, bramborová kaše, salát
   3.
300 g
Zeleninové rizoto, sýr, kompot

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí s nudlemi
   1.
100 g
Svíčková na smetaně, houskový knedlík
   2.
120 g
Vepřové žebírko na hlívě, brambor
   3.
300 g
Těstovinový salát s tuňákem, pečivo

 

      Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
    Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
   OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
                                    http://www.hotovajidla.unas.cz
 
                                          PŘEJEME DOBROU CHUŤ