17. - 21.1.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 17.1. – 21.1. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na houbách, rýže |
2. |
130 g |
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Kulajda |
|
1. |
100 g |
Hovězí tokáň, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čočka na kyselo, opečená klobása, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Jablkový závin, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Celerová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na pivě, těstoviny |
2. |
130 g |
Kuře pečené na kyselém zelí, brambor |
3. |
300 g |
Čočkový salát, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Čočková s párkem |
|
1. |
100 g |
Vepřové ledvinky na cibulce, rýže |
2. |
130 g |
Špagety s kuřecím masem a žampiony, sýr |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny s brokolicí a sýrovou omáčkou, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Mexický guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Cmunda po kaplicku |
3. |
300 g |
Salát z čínského zelí s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |