28.3. - 1.4.2011                                        tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   28.3. – 1.4. 2011

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s kapáním
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Smažený karbanátek, bramborová kaše, salát
   3.
300 g
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Frankfurtská
   1.
100 g
Švédská vepřová plec, rýže
   2.
300 g
Fazolový guláš starého rančera, chléb
   3.
300 g
Nudlový nákyp s tvarohem, bílá káva

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Hrachová s opečeným chlebem
   1.
100 g
Vepřová játra na slanině, rýže
   2.
120 g
Rybí file na žampionech, brambor
   3.
300 g
Rajčatový salát s uzeninou, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Kuřecí s nudlemi
   1.
100 g
Lašská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
130 g
Čočka na kyselo, uzené maso, chléb, okurka
   3.
300 g
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami, kompot

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Kmínová s vejcem
   1.
100 g
 Debrecínský guláš, houskový knedlík
   2.
200 g
Vepřové ražniči, brambor, tatarská omáčka
   3.
300 g
Těstovinový saláte šunkou a sýrem, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
http://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ