1.4. - 5.4.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 1.4. – 5.4. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
|
|
1. |
100 g |
|
2. |
130 g |
VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ |
3. |
300 g |
|
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na paprice, těstoviny |
2. |
150 g |
Vepřové žebírko na žampionech, brambor |
3. |
300 g |
Šišky s mákem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hrachová s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Lašská hovězí pečeně, houskový knedlík |
2. |
400g |
Drůbeží rizoto, sýr, červená řepa |
3. |
300 g |
Krabí salát s ananasem, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Brokolicová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na kmíně, rýže |
2. |
400 g |
Bramborový guláš, chléb |
3. |
400 g |
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Pikantní vepřová plec s klobásou, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený vepřový řízek, bramborový salát |
3. |
300 g |
Čočkový salát s uzeným masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤNavštivte nás také v pohostinství Stříbřec v srdci cyklistických tras na Třeboňskuhttps://hospodastribrec.webnode.czPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |