10.12. - 14.12.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 10.12. – 14.12. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Orientální vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Letenský flameng, brambor ( cibule, kapie, worcester, křen, papriky) |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s tuňákem, hráškem, kukuřicí a olivami, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Polévka z mletého masa s kořenovou zeleninou |
|
1. |
100 g |
Táborská vepřová plec, těstoviny |
2. |
300 g |
Nudle s kuřecím masem,sýrovou omáčkou a špenátem |
3. |
500 g |
Krupicová kaše s kakaem a máslem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Drožďová polévka |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec s celerovou omáčkou se žampiony, houskový knedlík |
2. |
250g |
Kuřecí stehno na kari s ananasem, rýže |
3. |
300 g |
Vaječný salát se šunkou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Brokolicová krémová |
|
1. |
100 g |
Restovaná vepřová játra, rýže |
2. |
120 g |
Rybí file na paprice a rajčatech, brambor |
3. |
400 g |
Jihočeské zapečené brambory s uz. masem, salát z kyselého zelí |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Uzená polévka s kroupami |
|
1. |
100 g |
Rýnská hovězí pečeně, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Cmunda po Kaplicku |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |