10. - 14.1.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 10.1. - 14.1. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, Kari omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Mletý řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Lašská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Moravský vrabec, houskový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, čaj |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Pórková |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na česneku, těstoviny |
2. |
130 g |
Rybí file na žampionech se smetanovou omáčkou, brambor |
3. |
300 g |
Rýžový salát s broskvemi a šunkou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Fazolová s paprikou |
|
1. |
100 g |
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Gnocci s kuřecím masem a brokolicí |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny se zeleninou a žampiony, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Cikánská vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Palečkův špíz, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem a žampióny, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |