11.2. - 15.2.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 11.2. – 15.2. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec s celerovou omáčkou, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Řecké karbanátky, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Květáková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na pivě, těstoviny |
2. |
300 g |
Kuřecí směs po Thaisku, rýže |
3. |
400 g |
Rýžový nákyp s jablky a skořicí, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hrachová se slaninou |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra po Uhersku, rýže |
2. |
130g |
Zapečené brambory s kuřecím masem a nivou, salát |
3. |
300 g |
Ovocný salát, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec s pepřovou omáčkou, houskový knedlík |
2. |
400 g |
Špekové knedlíky, zelí |
3. |
300 g |
Rizoto se šunkou a hráškem, sýr, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí se smaženým hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí tokáň, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Pečený jelítkový prejt, brambor, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se šunkou a sýrem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |