11.3. - 15.3.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 11.3. – 15.3. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Štěpánská vepřová plec, rýže |
2. |
120 g |
Krůtí plátek na žampionech, brambor |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Cikánská vepřová plec, těstoviny |
2. |
100 g |
Pečená krkovička, houskový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Americká buchta, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Drožďová |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na slanině, rýže |
2. |
130g |
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Rýžový salát se šunkou a vejci, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí polévka s vejcem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
120 g |
Rybí file s nivovou omáčkou, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zapečená brokolice se sýrovou omáčkou, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Maďarský guláš, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Čínská kuřecí směs s kapií, rýže |
3. |
300 g |
Mexický těstovinový salát, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |