11.4. - 15.4.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 11.4. – 15.4. 2011 |
PONDĚÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s mušličkami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, kari omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřové žebírko na hlívě ústřičné, rýže |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Hrstková polévka |
|
1. |
100 g |
Masové koule v rajské omáčce, těstoviny |
2. |
250 g |
Kuře pečené na zelenině, brambor |
3. |
300 g |
Jablková žemlovka, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kapustová se zeleninou a kroupami |
|
1. |
100 g |
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300g |
Gnocci s kuřecím masem a žampiony |
3. |
300 g |
Rýžový salát s vejcem a tuňákem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík |
2. |
150 g |
Pečená makrela, brambor, salát |
3. |
300 g |
Boloňské těstoviny, sýr |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Kuřecí stehno na paprice, rýže |
2. |
100 g |
Pochoutka Hejtmana Šárovce, bramborový salát |
3. |
300 g |
Drůbeží salát s fazolemi, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |