12.12. - 16.12.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 12.12. – 16.12. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Orientální vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Drůbeží játra s anglickou slaninou, rýže |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s mozarelou , pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Kulajda |
|
1. |
100 g |
Putimská vepřová plec, těstoviny |
2. |
200 g |
Pečený prejt, brambor, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s broskvemi, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Celerová |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso se šunkou a žampiony, houskový knedlík |
2. |
300g |
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr, červená řepa |
3. |
300 g |
Rýžový salát s broskvemi, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Námořnické maso, rýže |
2. |
130 g |
Bůčkové překvapení, bramborový knedlík, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Zapečená brokolice se sýrem, brambor, kompot (brokolice, sýr, smetana) |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Slepičí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Uzenářský guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažená kuřecí křídla, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Těstovinový s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |