12.4. - 16.4. 2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 12.4. - 16.4. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou a vejcem |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Drštková |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Plněné bramborové knedlíky uzeninou, zelí |
3. |
300 g |
Kynuté knedlíky s ovocnou marmeládou, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Květáková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Táborská vepřová plec, těstoviny |
2. |
120 g |
Rybí file na zelenině, brambor |
3. |
300 g |
Vajíčkový se šunkou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Fazolová s paprikou |
|
1. |
100 g |
Pražská hovězí pečeně, rýže |
2. |
300 g |
Fazolový guláš starého rančera, chléb |
3. |
300 g |
Špagety s kuřecím masem a zeleninou, sýr |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s vejcem a krupicí |
|
1. |
100g |
Vepřová plec se šunkou a žampiony, houskový knedlík |
2. |
130g |
Smažená vepřová játra, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300g |
Salát s čínského masa s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
hotovajidlaunas@seznam.czKontakt majitel: 603 508 448 E-mail : |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |