12.7.-16.7.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 12.7. – 16.7. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Krůtí plátek na žampionech, rýže |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s mozarelou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Drštková |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na česneku, těstoviny |
2. |
130 g |
Párkový bůček, bramborový knedlík, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Ovocné knedlíky, tvaroh, čaj |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Celerová |
|
1. |
100 g |
Hovězí tokáň, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Uzené maso, čočka na kyselo, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Ovocný salát s rýží, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Zapečené těstoviny s uzeným masem, salát |
3. |
300 g |
Gnocci s kuřecím masem a smetanovou omáčkou |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Guláš Petra Voka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Srbské vepřové žebírko, brambor |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |