15.10. - 19.10.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 15.10. – 19.10. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a kukuřicí |
|
1. |
100 g |
Uzený hovězí jazyk, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Mletý řízek se sýrem, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Plzeňská vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Vepřové maso pečené, fazolové lusky na kyselo, brambor |
3. |
300 g |
Nudlový nákyp s tvarohem a ovocem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Polévka z vepřových srdcí |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na houbách, houskový knedlík |
2. |
300g |
Mexické fazole, chléb |
3. |
300 g |
Rýžový salát se šunkou a vejci, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Květáková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra po Uhersku, rýže |
2. |
100 g |
Zapečené těstoviny s uzeným masem, červená řepa |
3. |
300 g |
Rizoto s květákem a žampiony, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Bulharská čorba |
|
1. |
100 g |
Pytlácký guláš, těstoviny |
2. |
200 g |
Smažené žampiony, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Mexický těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |