15.4. - 19.4.2013

 

 Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 15.4. – 19.4. 2013
 

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí polévka s těstovinami
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, kari omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Pštrosí vejce, bramborová kaše, salát
   3.
300 g
Zeleninový salát se šunkou, pečivo

 

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Bramborová
   1.
100 g
Pražská vepřová plec, rýže
   2.
100 g
Kuřecí kostičky se žampiony, bramborové nočky
   3.
400 g
Nudle s mákem, bílá káva

 

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Slepičí s nudlemi
   1.
100 g
Rýnská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
100g
Fazole na kyselo, opečená klobása, chléb, okurka
   3.
300 g
Jemný kuřecí salát s celerem, pečivo
 

 

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Luštěninová s uzeninou
   1.
100 g
Ledvinky po Uhersku, rýže
   2.
400 g
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, červená řepa
   3.
300 g
Zeleninové lečo s klobásou, chléb
 

 

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Krupicová s vejcem
   1.
100 g
Vepřový guláš z hájovny, těstoviny
   2.
100 g
Smažený hermelín, brambor, tatarská omáčka
   3.
300 g
Těstovinový salát s vejcem a sýrem, pečivo
 

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  777 500 006          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF    737 675 111   POUZE DO 13 HODIN
https://www.hotovkysimek.webnode.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
Navštivte nás také v pohostinství Stříbřec v srdci cyklistických tras na Třeboňsku
https://hospodastribrec.webnode.cz
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů
jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.