16.1. - 20.1.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 16.1. – 20.1. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Marinovaná kuřecí křídla, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Hrachová s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Putimská vepřová plec, těstoviny |
2. |
300 g |
Staročeské těstoviny, červená řepa |
3. |
300 g |
Šišky s mákem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Švédská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130g |
Párkový bůček, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a ananasem, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Špenátová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na slanině, rýže |
2. |
300 g |
Rizoto z vepřového masa, okurka |
3. |
200 g |
Zapečená brokolice se sýrovou omáčkou, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Uzená s kroupami |
|
1. |
100 g |
Hovězí guláš, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Cmunda po Kaplicku |
3. |
300 g |
Čočkový salát se šunkou a vejcem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |