16.10. - 20.10.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 16.10. – 20.10. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s mušličkami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený karbanátek, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Štěpánská vepřová plec, rýže |
2. |
300 g |
Mexické fazole, chléb |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s jablky a skořicí, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Čočková s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Švédská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, salát |
3. |
300 g |
Rýžový salát s broskvemi, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Námořnické maso, rýže |
2. |
130 g |
Záhorácký závitek, bramborový knedlík |
3. |
100 g |
Salám v těstíčku, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Mexický guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Masová směs s bramborákem |
3. |
300 g |
Párkový salát, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |